Політика конфіденційності

Покупець, оформляючи замовлення на сайті інтернет-магазину Turkstyle (далі - Сайт), зобов'язується прийняти Угоду на обробку персональних даних (далі - Угода) відповідно до ст. 6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. Прийняттям цієї Угоди є оформлення замовлення і внесення Покупцем своїх даних. Покупець надає свою згоду власникам інтернет-магазину Turkstyle на обробку своїх персональних даних на наступних умовах:

  • згода надається на обробку наступних персональних даних: прізвище, ім'я, по батькові; адреса проживання; номери контактних телефонів; адреси електронної пошти
  • метою обробки персональних даних є продаж товарів з сайту, а також обробка замовлень Покупця
  • підставою для обробки персональних даних є ст.6 Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р №2297-VI. В ході обробки з персональними даними будуть здійснені наступні дії: збір, систематизація, накопичення, зберігання, уточнення, використання, знищення
  • Покупець надає свою згоду на передачу персональних даних третім особам без попереднього повідомлення Покупця, якщо це пов'язано з обробкою або доставкою замовлення Покупця
  • персональні дані обробляються до ліквідації інтернет-магазину

Угода може бути відкликано Покупцем, шляхом направлення письмової заяви на електронну адресу vidmova@turkstyle.com.ua, в темі листа слід вказати «Відмова від обробки персональних даних»

Ця угода діє весь час до моменту припинення обробки персональних даних, зазначених у п.5 та п.6 цієї Угоди

@turkstyle.shop
Підпишись на наш Instagram!
Отримай гарантовані знижки, не пропусти акції та розпродажі прямо зараз!